slide
slide

Ferestre

Softline70AD_01

Softline 70AD - Eficienta.

SOFTLINE 70AD este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare.

Sistemul SOFTLINE 70AD are un design elegant, cu muchiile usor rotunjite.

Din punct de vedere constructiv SOFTLINE 70AD este similar cu SWINGLINE. Diferenta majora este in forma dreapta, foarte putin rotunjita, atat pe toc cat si pe cercevea. Acest design clasic, oarecum rigid, este tipic ferestrelor germane.

 

 
 
Swingline_01

Swingline - Estetica.

SWINGLINE este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare.

Sistemul SWINGLINE are un design atractiv, avand muchiile rotunjite la o raza de 15mm.

Din punct de vedere constructiv SWINGLINE este similar cu SOFTLINE 70AD. Diferenta majora este in forma rotunjita a muchiilor atat pe toc cat si pe cercevea. Acest design fluid, oarecum melodios este tipic ferestrelor mediteraneene.
 
 
Softline82_01

Softline 82 - Viziune.

SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea.

Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii usor rotunjite. Din gama sistemelor care respecta cerintele implicite pentru o casa pasiva, SOFTLINE 82 este cel mai accesibil din punct de vedere financiar.

SOFTLINE 82 este cel mai eficient profil din punct de vedere al raportului calitate-pret.

In conditii potrivite de utilizare si intretinere ferestrele si usile SOFTLINE 82 pot atinge o durata de viata de peste 30 de ani.

 
 
Alphaline90_01

Alphaline 90 - Perfectiune.

ALPHALINE 90 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 90mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 6 camere de izolare.

ALPHALINE 90 are un design clasic cu muchii usor rotunjite. Acest profil a fost creat pentru a obtine coeficienti extrem de ridicati in izolare termica si fonica.

Datorita valorilor spectaculoase obtinute in testele de performanta, ALPHALINE 90 este recomandat celor mai exigenti consumatori.

In conditii potrivite de utilizare si intretinere ferestrele si usile ALPHALINE 90 pot atinge o durata de viata de peste 30 de ani.

 
 
up