slide
slide

Tehnica de umbrire

RulouriAplicate_01

Rulouri Aplicate

Sistemul de rulouri aplicate este destinat utilizarii la cladirile existente. Covorul de lamele este rulat si se afla intr-o caseta din aluminiu ce se monteaza pe perete sau pe tamplărie. De cele mai multe ori, aceasta caseta are si un rol decorativ. Rulourile aplicate ofera o metoda organica de reglare a temperaturii in locuinta dumneavoastra si implicit o reducere substantiala a costurilor energetice.

 

 
 
RulouriSuprapuse_01

Rulouri Suprapuse

Sistemul de rulouri suprapuse este destinat locuintelor noi sau celor la care se schimba tamplaria. Aceasta solutie se instaleaza exclusiv impreuna cu tamplaria.

Caseta se fixeaza deasupra tamplariei si se monteaza impreuna cu aceasta in golul de fereastra. Ghidajele se fixeaza direct pe profilul de PVC.

Avantajul major fata de rulourile aplicate il reprezinta caseta in care se afla covorul de lamele rulat, aceasta fiind practic invizibila. Acest aspect face din rulourile suprapuse o solutie eleganta pentru cladirile de birouri.

 

 
 
RulouriCasetaTencuibila_01

Rulouri caseta tencuibila

Sistemul de rulouri cu caseta tencuibila este utilizat in mod frecvent la cladirile noi, dar poate fi montat si pe cladirile deja existente.

Covorul de lamele rulat se află într-o cutie din aluminiu ce se integreaza in finisajele cladirii. Cutia de revizie si mai ales indrumatoarele pot fi colorate in functie de culoarea tamplariei.

Rulourile cu caseta tencuibila ofera o metoda organica de reglare a temperaturii in locuinta dumneavoastra si implicit o reducere substantiala a costurilor energetice.

 

 
 
Obloane_01

Obloane

Obloanele sunt elemente de umbrire clasice. Sistemul este alcatuit dintr-un cadru de Aluminiu pe care sunt montate lamelele.

Acestea pot fi fixe, pentru o valoare fixa a luminozitatii in camera, sau mobile, pentru o luminozitate variabila.

Sistemul de deschidere poate fi clasic sau prin culisare.

 

 
 
up