slide
slide

Rulouri aplicate

RulouriAplicate_01

Rulouri Aplicate

Sistemul de rulouri aplicate este destinat utilizarii la cladirile existente. Covorul de lamele este rulat si se afla intr-o caseta din aluminiu ce se monteaza pe perete sau pe tamplărie. De cele mai multe ori, aceasta caseta are si un rol decorativ. Rulourile aplicate ofera o metoda organica de reglare a temperaturii in locuinta dumneavoastra si implicit o reducere substantiala a costurilor energetice.

 

 
 

Specificatii tehnice.

Exista posibilitatea implementarii unor solutii de securitate in rulourile aplicate. Acestea implica ranfonsarea cadrului si a lamelelor. Ruloul se inchide din interior, prin intermediul unui sistem automat sau actionat manual.

Majoritatea rulourilor aplicate au incorporata o plasa anti-insecte. Aceasta este actionata separat si aste ascunsa in caseta de aluminiu in care este si ruloul propriu-zis. Prima lamela devine in acest caz latura de jos a plasei de insecte si in acelasi timp modul de actionare pentru aceasta.

Constructiv, lamelele din Aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica. Pe langa proprietatile de izolare termica, rulourile aplicate ofera un beneficiu aditional, protectia sonora. Astfel puteti reduce nivelul zgomotului din incapere cu pana la 7dB.

 

 
 

Variante constructive


Rulou suprapus SK

Forma trapezoidala a cutiei de recomanda acest model pentru cladiri moderne. Caseta poate fi montata in interiorul golului de fereastra. In acest caz sinele sunt montate direct pe tamplarie.


Rulou suprapus SKP

Forma taiata in partea de sus si rotunjita jos recomanda acest model pentru cladiri arhitecturale clasice. Caseta poate fi montata in interiorul golului de fereastra. In acest caz sinele sunt montate direct pe tamplarie.


Rulou suprapus SKO

Forma rotunde a cutiei confera acestui model un caracter polivalent. Poate fi montat in interiorul golului de fereastra cat si deasupra ferestrei, direct pe tencuiala. In cazul montajului pe tencuiala, forma rotunda permite scurgerea apei de ploaie.

 
 
up