slide
slide

Rulouri caseta tencuibila

RulouriCasetaTencuibila_01

Rulouri caseta tencuibila

Sistemul de rulouri cu caseta tencuibila este utilizat in mod frecvent la cladirile noi, dar poate fi montat si pe cladirile deja existente.

Covorul de lamele rulat se află într-o cutie din aluminiu ce se integreaza in finisajele cladirii. Cutia de revizie si mai ales indrumatoarele pot fi colorate in functie de culoarea tamplariei.

Rulourile cu caseta tencuibila ofera o metoda organica de reglare a temperaturii in locuinta dumneavoastra si implicit o reducere substantiala a costurilor energetice.

 

 
 

Specificatii tehnice.

Exista posibilitatea implementarii unor solutii de securitate in rulourile cu caseta tencuibila. Acestea implica ranfonsarea cadrului si a lamelelor. Ruloul se inchide din interior prin intermediul unui sistem automat sau actionat manual.

Majoritatea rulourilor cu caseta tencuibila au incorporata o plasa anti-insecte. Aceasta este actionata separat si este ascunsa in caseta de aluminiu in care se afla si ruloul propriu-zis.

Constructiv, lamelele din Aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica. Pe langa proprietatile de izolare termica, rulourile cu caseta tencuibila ofera un beneficiu aditional, protectia sonora. Puteti reduce astfel nivelul zgomotului din incapere cu pana la 7dB.

 

 
 
up