slide
slide

Usi

UsiInterior_01

Usi de interior

Usile termoizolante de interior reprezinta solutia ideala pentru ca tamplaria dumneavoastra interioara sa respecte aceasi tema cromatica ca tamplaria de exterior. Puteti alege aceasi culoare sau culori complementare pentru o atmosfera interioara distincta si eleganta.

Usile de interior pot avea inclus un prag de Aluminiu sau pot fi montate fara prag, pentru acces facil.

Spre deosebire de usile de interior clasice, usile din PVC pot fi executate in dimensiunile solicitate, acestea potrivindu-se exact golului de usa.

Sunt recomandate in special ca usi de baie, PVC-ul nefiind afectat de umezeala.

 

 
 
UsiExterior_01

Usi de exterior

Din punct de vedere estetic si functional usa de exterior este o carte de vizita pentru locuinta dvs.

Diferenta majora fata de usile de interior este de ordin structural. Usile de exterior sunt special proiectate pentru a rezista la factorii de mediu din exteriorul locuintei.

Va oferim o gama extinsa de modele, in unu sau doua canate. Posibilitatile de personalizare sunt practic nelimitate, existand multiple variante constructive cu supralumina, sprosuri, etc.

 

 
 
UsiArmonice_01

Usi armonice.

Destinat in principal spatiilor vitrate foarte mari, usile armonice ofera un caracter minimalist si ergonomic. Se obtine astfel o deschidere totala, neobturata de elemente fixe si un acces facil in incinta.

In functie de dimensiunile golului de usa, se pot realiza usi armonice cu 2, 3 sau mai multe foi de usa. Feroneria speciala permite strangerea usilor armonice intr-o directie sau in ambele.

Intalnim frecvent acest model de usi la restaurantele din marile aglomerari urbane. Practic acestea devin terase pe timpul verii.

 

 
 
HebeSchiebeTüren_01

Hebe Schiebe Türen

Uneori este numita si usa culisanta prin ridicare. Este o implementare impresionanta din punct de vedere tehnic si constructiv, un exemplu clasic de rigoare si eficienta germana.

Hebe Schiebe Türen ofera posibilitatea inchiderii unor spatii vitrate mari, permitand in acelasi timp acces facil in incinta.

 

Hebe Schiebe Türen este solutia perfecta pentru clientii cei mai exigenti, care pe langa un sistem de inchidere ergonomic, doresc un spatiu puternic iluminat din surse naturale.

 

 
 
up