slide
slide

Hebe Schiebe Türen

HebeSchiebeTüren_01

Hebe Schiebe Türen

Uneori este numita si usa culisanta prin ridicare. Este o implementare impresionanta din punct de vedere tehnic si constructiv, un exemplu clasic de rigoare si eficienta germana.

Hebe Schiebe Türen ofera posibilitatea inchiderii unor spatii vitrate mari, permitand in acelasi timp acces facil in incinta.

 

Hebe Schiebe Türen este solutia perfecta pentru clientii cei mai exigenti, care pe langa un sistem de inchidere ergonomic, doresc un spatiu puternic iluminat din surse naturale.

 

 
 

Specificatii tehnice.

Elementul distinctiv pentru acest sistem culisant consta in faptul ca pot fi inchise util suprafete de pana la 17,55 m2 (Lmax = 6,5 m si Hmax = 2,7 m). Hebe Schiebe Türen este disponibil intr-o serie de sapte scheme constructive adaptabile destinatiei finale.

Pragurile fac parte dintr-un sistem propriu, patentat de VEKA si sunt confectionate din Aluminiu si PVC. Configuratia pragului permite montajul ingropat in sapa.

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw = 1,0 W/ m2K se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

 
 
up