slide
slide

Usi armonice

UsiArmonice_01

Usi armonice.

Destinat in principal spatiilor vitrate foarte mari, usile armonice ofera un caracter minimalist si ergonomic. Se obtine astfel o deschidere totala, neobturata de elemente fixe si un acces facil in incinta.

In functie de dimensiunile golului de usa, se pot realiza usi armonice cu 2, 3 sau mai multe foi de usa. Feroneria speciala permite strangerea usilor armonice intr-o directie sau in ambele.

Intalnim frecvent acest model de usi la restaurantele din marile aglomerari urbane. Practic acestea devin terase pe timpul verii.

 

 
 

Specificatii tehnice.

Desi poate parea contraintuitiv, usile armonice ofera o excelenta eficienta energetica. Etanseitatea ansamblului se realizeaza prin garnituri dispuse pe tot conturul usii. Valorile reduse ale coeficientilor de transfer termic sunt date de cele 6 camere de izolare din profilele PVC folosite.

Puteti opta pentru modele diferite de sticla (clara, mata sau reflexiva) cat si paneluri simple sau ornamentale, astfel usile armonice pot complementa personalitatea imobilului din care fac parte.

 

 
 
up